NYKYAIKAISET PALVELUT JA LOISTAVAT YHTEISTYÖMAHDOLLISUUDET

Porvoon Kruunussa hyödyt yhteistyöstä muiden yrittäjien kanssa. Esimerkiksi muiden yrittäjien kanssa tehtävien yhteisostojen avulla myös pienyrittäjät pääsevät nauttimaan suuryritysten tasoisista eduista.

Yrityspuistomme tarjoaa vuokralaisille huippunopeat tietoliikenneyhteydet ja kattavat IT-tukipalvelut. Alue on aidattu ja kameravalvottu ja vartioitu – toisin sanoen Porvoon Kruunussa yrityksesi sijaitsee turvallisessa ympäristössä.

Värikoodattujen rakennusten ansiosta asiakkaasi ja yhteistyökumppanisi löytävät yrityksesi helposti. Parkkitilaa löytyy runsaasti ja alueen portin toimintoja ohjaat näppärästi matkapuhelimellasi.

Porvoon Kruunussa yritykselläsi on mahdollisuus räätälöidä tilansa omiin tarpeisiinsa. Uutta tilaa on rakenteilla noin 4000 m2 – millaisen liiketilan sinä tarvitsisit?

Tietoliikenneyhteydet

Porvoon Kruunu tarjoaa alueen yrityksille nopeat tietoliikenneyhteydet yrityskohtaisine palomuureineen ja sisäisine verkkoineen.

Kustannusten jako useamman yrityksen kesken takaa edulliset tiedonsiirron kustannukset.

IT-ratkaisuista vastaa Miika Grefberg / puh: 040 541 5334

Vartiointi ja kameravalvonta

Alue on vartioitu ja vartijakierroksen piirissä yön läpi. Vartioinnin hoitaa G4S Security Service Oy.

Alueella on yhteensä 10 tallentavaa kameraa ja GSM-ohjatut portit sekä Raudoittajantien että Urakoitsijantien sisäänkäyntien kohdalla.

Yksittäinen alueen yritys voi tehdä vartiointiliikkeen kanssa sopimuksen täydentävistä palveluista.

Ulkoalueiden kunnossapito

Vuokranantaja vastaa alueen talvikunnossapidosta sekä kesäisin viheralueiden kunnossapidosta.

Jätehuolto ja kierrätys

Porvoon Kruunun alueella on kaikkien tärkeimpien kierrätettävien materiaalien keräyspisteet: Paperille, pahville sekä energia- seka-, puu- ja metallijätteelle. Raudoittajantien päästä löytyy pahvinpuristin, johon laitetaan kaikki kierrätettävä pahvijäte. Samoin siellä löytyy muovinen 600 l paperinkeräysastia johon kerätään toimistopaperit, lehtiä ja mainoslehtisiä.

Viitoitus ja parkkipaikat

Porvoon Kruunun alue on selvästi viitoitettu jotta vieraasi ja tavarantoimittajasi löytävät perille. Parkkitilaa on runsaasti.

Kummankin sisääntuloväylän kohdalla on selkeät opastetaulut, joista alueen kaikki yritykset löytyvät numeroitujen ovien kohdalla.

Jokaisen tilan oven kohdalle on asennettu yrityskohtainen 500 x 2200 mm valomainoslaatikko, yrityksen tarpeisiin.

Junnu Neon Oy tarjoaa alueen yrityksille opaalipleksien teippauksen ja asennuksen hyvään pakettihintaan nopealla toimituksella.

Yhteyshenkilö Juhani Holmström / puh: 0400 611 616.